Govart Bakery,

Ambachtelijke bakker die natuurlijk zuurdesem en gemalen biologische bloem gebruikt.

Voedzaam brood dat goed voor u is!

Natuurlijk zuurdesembrood.

100% steengemalen biologisch spelt-, rogge- en tarwemeel. Onze natuurlijke zuurdesembroden worden gemaakt zonder additieven of bewaarmiddelen. Het brood groeit langzaam en fermenteert meer dan 15 uur.

Biologisch meel, een vleugje Guรฉrande zout, zelfgemaakt desem en water. En dat is alles.

Ons natuurlijke desem brood is gemaakt van steengemalen biologisch meel zonder toevoegingen, verbeteraars of conserveringsmiddelen. Verwen jezelf!

Puur biologisch meel

Biologisch, steengemalen meel zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen is de basis voor voedzaam, lekker brood.

Biologisch zelfgemaakt desem

We maken ons brood met natuurlijk zuurdesem en zonder andere toevoegingen. Voor ons is het de zuurdesem die het allemaal doet! En bovendien heeft het een heel zachte smaak.

Een zeer lange fermentatie

Al onze natuurlijke zuurdesembroden rijzen langzaam gedurende meer dan 15 uur. Door deze lange fermentatie worden de meeste gluten voorverteerd.

Tegen verspilling

Om voedselverspilling te voorkomen, werken we alleen op bestelling via onze online shop.

Alle zelfgemaakte

We stellen onze eigen meelmixen samen uit grondstoffen zonder toevoegingen.

Kwaliteit grondstoffen

Ons meel is biologisch en op de ouderwetse manier gemalen. Uitsluitend gemaakt met natuurlijk zuurdesem en zonder toevoegingen.

Een brood met een hoge voedingswaarde.

De melkzuurbacteriรซn en wilde gisten in ons natuurlijke zuurdesembrood verteren gluten. En ons steengemalen meel is rijk aan vitaminen en essentiรซle voedingsstoffen.

Ons desem brood.

  • Voedzaam : Goede bacteriรซn voor je lichaam.
  • Verteerbaar: Betere spijsvertering dankzij zuurdesem en ons pure speltmeel
  • Textuur : Een smaak en textuur die niet te vergelijken is met andere broodbakmethoden.
Jessie Govart en haar grootvader, Pol Govart, in de familiebakkerij in Ukkel. ยฉ
Jessie Govart en haar grootvader, Pol Govart, in de familiebakkerij in Ukkel. ยฉ

Desem fermentatie

  • Biologische beschikbaarheid van mineralen voor je microbiota.
  • Grotere tolerantie voor gluten.
  • Een verbetering van de glykemische index.

ยซ Afhankelijk van de kwaliteit kan brood een positieve of negatieve bijdrage leveren aan het gezondheidsmanagement ยป

Christian Rรฉmรฉsy

Voedingsdeskundige, auteur van “Sauvons le pain”